Kısık Ateş
Tarif

Közlenmiş Patlıcanlı Köfte Tarifi

Sofralarınızın vazgeçilmezi olacak közlenmiş patlıcanlı Pınar köfte tarifi...
30 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Közlenmiş Patlıcanlı Köfte Tarifi
Paylaş
  • 45B
  • 49
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g Pınar Köfte
Pınar
3 adet közlenmiş patlıcan
2 adet tırnak pide
30 g Pınar Tereyağı
8 adet kiraz domates
3 g kaya tuzu
2 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Tırnak pideler küp küp kesilir.
  • Kiraz domatesler ikiye bölünür. Bir tavada tereyağı eritilerek ekmek ve domatesler kızartılır.
  • Kızaran ekmekler geniş bir servis tabağının en altına yerleştirilir.
  • Közlenmiş patlıcan ve domatesler, ekmeklerin kenarına koyulur.
  • Hazırlanan köfteler ekmeklerin üzerine yerleştirilir.
  • Kalan tereyağı tavada yakılır, yemeğin üzerine dökülür ve sıcak olarak servis edilir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Zeytinli Kuzu Sarması Tarifi
100 Dakika
2-4 Kişilik
12B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Tatlılı Et Yahnisi Tarifi
90 Dakika
4-6 Kişilik
25B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Kurutulmuş Boşnak Eti Tarifi
19B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.