Kısık Ateş
Tarif

Kolay Tepsi Kebabı Tarifi

Pratik tariflerde bugün! Kolay ve lezzetli tepsi kebabı tarifi nasıl yapılır? Tepsi kebabı yapmanın püf noktaları nelerdir?
Nasıl Yapıldığını Hemen Youtube’dan İzle!
30 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Kolay Tepsi Kebabı Tarifi
Paylaş
  • 56B
  • 142
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g kıyma
1/2 adet kuru soğan
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet yeşil biber
10 g kıyılmış maydanoz
3 diş sarımsak
15 g domates salçası
100 ml su
8 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Bir karıştırma kabı içerisinde; kıyma, ince kıyılmış soğan, kırmızı biber, yeşil biber, maydanoz ve sarımsakları güzelce yoğurun. Tercihen kimyon, tuz, karabiber ve pul biberle lezzetlendirebilirsiniz.
  • Hazır olan köfte harcını kare bir fırın kabı içerisine yerleştirin ve zemine güzelce yayın.
  • Ayrı bir kapta domates salçası, su ve tuzu karıştırıp kıyma harcı üzerine eşit şekilde dökün.
  • Üzerini çeri domates ve biberlerle süsleyin.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 25 dakika pişirip sıcak olarak servis edin.

Püf Noktası

*Kıyma harcına kimyon, tuz, karabiber, pul biber ekleyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
7 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Ekşili Yahni Tarifi
80 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Café De Paris Soslu Bonfile Tarifi
171B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kurban Eti Kavurması Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
74B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Recep Uysalerler
· 02.09.2021

Teşekkürler. Tarifiniz çok faydalı oldu. Tüm malzemeleri sizin tarifinize göre kullandım. Hem çabuk hem de lezzetli bir yemek oldu. Sağlıcakla kalınız.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 02.09.2021

Afiyet olsun. Sevgiler 🤩🥳😇

Kayhan Türk
· 01.10.2021

Teşekkürler. Reçete uygulandı ve lezzetten çok memnunuz. Sevgiler.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 03.10.2021

Ellerinize sağlık 👏😁 Afiyet olsun. Sevgiler 🤩🤩