- Tarifler
- Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
- Kaparili Kremalı Tavuk Tarifi
Tarif
Kaparili Kremalı Tavuk Tarifi
Klasik kremalı tavuk tariflerinin aksine alternatif tatlar ilave ederek mükemmel sonuçlar elde edebileceğiniz Kaparili Kremalı Tavuk tarifi nasıl yapılır? Detaylar için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.
45 Dakika
2 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Tava
Paylaş
- 18B
- 154
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 ml zeytinyağı
250 g tavuk göğsü
1/4 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
10 g un
50 ml fermente üzüm suyu
20 ml limon suyu
100 g konserve domates
100 ml tavuk suyu
30 g kapari
yeteri kadartuz ve karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Bir tavada zeytinyağı ile küp doğranmış tavuk göğsünü soteleyin.
- 2Doğranmış kuru soğan ve sarımsağı da ekleyerek sotelemeye devam edin.
- 3Un ilave ederek karıştırın.
- 4Fermente üzüm suyu ve limon suyu ilavesinin ardından suyunu çektirene kadar karıştırmaya devam edin.
- 5Konserve domates, tavuk suyu ve kapariyi de ekleyerek iyice karıştırın.
- 6Kremayı, asit içeren ürünlerin kıvamı homojen olduktan sonra ilave edin.
- 7Tuz ve karabiber ile tatlandırdıktan sonra güzelce karıştırın, sıcak olarak servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.