- Tarifler
- Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
- Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi
Tarif
Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi
Hindi etli ve sebzeli dolgun krep tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Tava
Paylaş
- 12B
- 54
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet yeşil biber
4 adet kırmızı biber
2 diş sarımsak
100 g brokoli
56 g zeytinyağı
5 g tuz
4 g karabiber
2 adet yumurta
280 g un
4 g tuz
28 g sıvıyağ
Nasıl Yapılır?
- 1Krep hamuru için; bir karıştırma kabında tüm malzemeyi karıştırın. Krep tavasını iyice ısıtın. Sıvıyağı tavaya sürün.
- 2Krepten bir kepçe alın ve tavaya yayın. Piştiğinde diğer yüzünü çevirip pişirin. Tüm krep hamurunu aynı işlemi tekrarlayarak pişirin.
- 3Soğan, sarımsak ve biberleri ince ince doğrayın. Brokoliyi çiçeklerine ayırın.
- 4Pınar Hindi But Kemiksiz etleri küp doğrayın. Bir tavaya zeytinyağını ekleyin.
- 5Önce soğan, sarımsak ardından biberleri ekleyin. Doğradığınız hindi etlerini de ilave edin.
- 6Piştikten sonra ekşi kremayı ilave edin. 6-7 dakika ekşi krema ile pişirmeye devam edin ve dilediğiniz ölçüde tuz ve karabiberini ilave edin.
- 7Kreplerin her birinin içine hazırladığınız sebzeli hindiyi koyun. Kenarlarından kapatın.
- 8Sıcak servis edin ve dilerseniz servis esnasında krep üzerine bir parça ekşi krema koyabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.