- Tarifler
- Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
- Izgara Tavuklu Karnabahar Püresi Tarifi
Tarif
Izgara Tavuklu Karnabahar Püresi Tarifi
Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Şubat ayının ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve en sağlıklı sebzeler arasında yer alan Karnabahar! Sosuyla, kıvamıyla tam lezzetinde ızgara tavuklu karnabahar püresi tarifi! Hazırlaması çok kolay, severek yiyeceğiniz enfes bir lezzet. Izgara tavuklu karnabahar püresi tarifi nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Tencere, Izgara
Paylaş
- 11B
- 69
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2-3 parça tavuk pirzola
45 ml soya sosu
1 adet karnabaharın sap kısımları
tuz&karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Karnabaharlarınızı iyice yumuşayana kadar haşlayın.
- 2Tavuk etlerini marine etmek için geniş bir kaba alın. Soya sosu ve süt ile harmanlayıp bir süre bekletin.
- 3Karnabahar Püresi için haşlanmış karnabahar parçalarını bir blendera alın. Üzerine tuz, karabiber ve tereyağı ilave edip blenderdan geçirin.
- 4Marine ettiğiniz tavuk parçalarını önceden ısıtılmış döküm tavada arkalı önlü pişirin.
- 5Karnabahar püresi eşliğinde sıcak olarak servis edin.
Püf Noktası
*Tarif videoma, Kısık Ateş TV (YouTube) kanalından ulaşabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
4.9
8 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
30 Dakika
2 Kişilik