- Tarifler
- Salata Tarifleri
- Izgara Bonfileli Salata Tarifi
Paylaş
- 21B
- 110
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g maskolin yeşillik
8 yaprak göbek marul
2 dal taze fesleğen
5 adet taze çilek
1 adet turp
4 adet çeri domates
400 g bonfile
40 g soya sosu
Sosu için:
60 ml zeytinyağı
10 g bal
1 adet portakal suyu
yeteri kadartuz
yeteri kadarkarabiber
20 g file badem
Nasıl Yapılır?
- 1Tüm yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutun ve ince ince doğrayın.
- 2Çilek ve turpu yarım ay şeklinde doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın.
- 3Jülyen dilimlenmiş bonfile etlerini yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
- 4Sosu için: zeytinyağı, bal, hardal, portakal suyu, tuz, karabiber ve file bademleri bir kasede iyice karıştırın.
- 5Salatanın üzerine gezdirip karıştırın.
- 6Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kaan Yiğit
Executive Chef
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Salata Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.