Kısık Ateş
Tarif

Izgara Bonfileli Salata Tarifi

Izgara Bonfileli Salata tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Salata Tarifleri
Karıştırma, Tava
approved
Bu tarif Kısık Ateş tarafından onaylanmıştır.
Izgara Bonfileli Salata Tarifi
approved
Paylaş
  • 21B
  • 110
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g maskolin yeşillik
8 yaprak göbek marul
2 dal taze fesleğen
5 adet taze çilek
1 adet turp
4 adet çeri domates
400 g bonfile
40 g soya sosu
Sosu için:
60 ml zeytinyağı
10 g bal
10 g Pınar Hardal
Pınar
1 adet portakal suyu
yeteri kadartuz
yeteri kadarkarabiber
20 g file badem

Nasıl Yapılır?

  • Tüm yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutun ve ince ince doğrayın.
  • Çilek ve turpu yarım ay şeklinde doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın.
  • Jülyen dilimlenmiş bonfile etlerini yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
  • Sosu için: zeytinyağı, bal, hardal, portakal suyu, tuz, karabiber ve file bademleri bir kasede iyice karıştırın.
  • Salatanın üzerine gezdirip karıştırın.
  • Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kaan Yiğit
Kaan Yiğit
Executive Chef
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Patatesli Ekşi Kremalı Kabak Tarifi
13B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Asya Salatası Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
18B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Peynirli Pazı Salatası Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.