- Tarifler
- Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
- Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Tarif
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Bugün ne pişirsem diyenlere özel, Fırında Tavuk But tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 22B
- 94
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kalçalı tavuk but
5 g kırmızı toz biber
5 g kimyon
5 g tuz
2 tutam karabiber
2 diş rende sarımsak
2 dal taze kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Ekşi krema, sarımsak ve tüm baharatları güzelce karıştırın.
- 2Kalçalı tavuk butlarını bu hazırladığınız ekşi kremalı sos ile marine edin. 1 saat kadar dolapta dinlendirin.
- 3Ardından 180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin.
- 4Servis tabağına aldığınız tavuğu Meksika fasulyeli bir salata veya dilediğiniz bir salata ile sunabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?