- Tarifler
- Çorba Tarifleri
- Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi
Tarif
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Tarifi
Yaz günlerinin en hafif ve sağlıklı tarifi Ekşi Kremalı Buğday Çorbası.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 15B
- 38
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
- 2Bir kabın içinde Pınar ekşi kremayı çırpın, ince ince doğranmış dereotu, naneleri ve tuz ekleyin.
- 3Suyu yavaş yavaş karışımın içine ekleyin ve çırpmaya devam edin.
- 4Tüm suyu ekledikten sonra buğdayları ve zeytinyağını ekleyip karıştırın ve soğuk servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.