Kısık Ateş
Tarif

Ekşi Krema Soslu Roastbeef Tarifi

Eşsiz sosu ile lezzetlendirilmiş roast beef tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Ekşi Krema Soslu Roastbeef Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 16
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g bonfile
120 ml zeytinyağı
60 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
2 g taze çekilmiş karabiber
2 g kekik
2 g kırmızı biber
1 g biberiye
1 adet yağlı kağıt
1 adet taze kekik

Nasıl Yapılır?

  • Fırın tepsisine yağlı kağıdı serip; zeytinyağı ve baharat karışımlarını koyup, karıştırın. Etinizi bütün olarak bu sosa bulayın. Güzelce yedirin.
  • Yağlı kağıda eti güzelce sarıp paketleyin. Mümkünse etinizi bir gece böyle bekletin.
  • Ertesi gün fırını 250°C turboya getirip, 10 dakika ısıtın.
  • Fırını 200°C getirip, etinizin üstünü açıp yaklaşık 30 dakika pişirin.
  • 30 dakika sonra fırını kapatıp, etinizin üstünü tekrar yağlı kağıtla kapatıp fırında bekletin ki demlensin.
  • Daha sonra dilimleyip, diğer bir tarafta kremayla 1 sap taze kekiği kaynatın. Hafif koyu bir kıvam alana kadar bekletin. Dilimlediğiniz etlerin üzerine koyup püreyle servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Kurutulmuş Boşnak Eti Tarifi
19B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Arpa Şehriyeli İncik Tarifi
150 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kebap Üçlüsü Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.