- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Börek Tarifleri
- Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi
Tarif
Dip Soslu Paçanga Böreği Tarifi
Böyle bir böreğe kim hayır diyebilir ki? Dip sos eşliğinde paçanga böreği nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 22B
- 18
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kıyılmış frenk soğanı
2 adet taze kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Paçanga böreklerini 120°C fırında 15 dakika pişirin.
- 2Bu esnada ekşi krema, acı sos ve taze baharatları harmanlayın.
- 3Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.