Malzemeler
✅1/2 Kg Jülyen Doğranmış Taze Fasulye
✅1/2 Su Bardağı Doğranmış Sarı Biber
✅1/2 Su Bardağı Doğranmış Kırmızı Biber
✅1 Adet Hilal Doğranmış Kuru Soğan
✅1 Diş Doğranmış Sarımsak
✅2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
✅1 Tatlı Kaşığı Pul Biber
✅1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
✅2 Adet Yufka
✅Yeteri Kadar Kızartmalık Sıvı Yağ
✅Yeteri Kadar Tuz
✅Servis Malzemeleri
✅1 Kase Çırpılmış Yoğurt
✅Arzu Ettiğiniz Kadar Toz Nane
✅Arzu Ettiğiniz Kadar Pul Biber
✅Yapılışı: Fasulyeleri haşlayın ve süzdürün. Biberleri, soğanı, sarımsağı ve zeytinyağını yapışmaz bir tavaya alıp sotelemeye başlayın. Soğanlar solunca salçayı ilave edin. Kokusu çıkınca pul biberi ekleyin kavurmaya devam edin. Kısık ateşte karıştırarak 5 dakika pişirin. Fasulyeleri ilave edin ve tuzunu serpin. Harç tamamen suyunu çekene kadar pişirin ve soğutun. Yufkaları şeritler halinde kesin ve harçtan paylaştırıp muska şeklinde sarın. Kızdırdığınız yağda kızartın. Yoğurt, nane ve pul biber ile servis edin.