- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Crunch Tarifi
Tarif
Crunch Tarifi
İftar sonrası çayınız veya kahvenizle beraber crunch yemeye ne dersiniz?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Dondurma
Paylaş
- 16B
- 90
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40 g mısır gevreği
20 g kuru kayısı
10 g kuru incir
10 g pirinç fındık
10 g hindistan cevizi
100 g beyaz çikolata (eritilmiş)
Nasıl Yapılır?
- 1Kayısı ve incirler doğranır.
- 2Eritilmiş çikolata hariç tüm malzemeler bir kapta karıştırılır.
- 3İçerisine mısır gevreğini eklerken el yardımı ile kırılır ve tüm malzemeler karıştırılır.
- 4Kaşık yardımı ile tepsiye dökülür ve dondurucuya koymadan önce eritilmiş beyaz çikolata üzerine gezdirilir.
- 5En az 2 saat dondurucuda bekledikten sonra servise hazır hale getirilir. Afiyet olsun.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?