- Tarifler
- Pasta Tarifleri
- Cheesecake Tarifleri
- Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
Tarif
Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
Yanık Cheesecake'i bir de bu reçeteyle deneyin. Çikolatalı San Sebastian Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
65 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 14B
- 60
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g pudra şekeri
7 adet yumurta
70 g elenmiş un
50 g esmer şeker
Nasıl Yapılır?
- 1Choco Labneyi mikser veya kitchenaid makinesinde çırpmaya başlayın.
- 2Ardından pudra şekerini ekleyin. (4-5 dakika çırpın)
- 3Çırpma işlemi devam ederken yumurta, un, süt, ekşi krema, esmer şeker ve sütkremi ilave edin. Homojen kıvam elde edene kadar karıştırın.
- 424 cm'lik cheesecake kalıbının her yüzüne fırça yardımı ile erimiş tereyağı sürün ve içerisine buruşturulmuş yağlı kağıdı yerleştirin.
- 5Yağlı kağıdın içerisini de erimiş tereyağı ile yağlayın ve her tarafına göz kararı esmer şeker serpiştirin.
- 6Karışımı süzerek cheesecake kalıbına dökün. İlk olarak 150 derece fırında 25 dakika pişirin.
- 7Daha sonra fırını 180 dereceye getirin ve 20 dakika daha pişirin.
- 8Son olarak 200 derece fırında 5 dakika daha pişirin.
- 9Fırından çıkardığınız cheesecake'i soğuması ve dinlenmesi için bekletin. Daha sonra servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
*Choco Labneli Yanık Cheesecake'i 1 gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.
*24 cm'lik çember kalıp kullanmak uygundur!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Elif Çıtak
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pasta Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.