Kısık Ateş
Tarif

Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi

Yanık Cheesecake'i bir de bu reçeteyle deneyin. Çikolatalı San Sebastian Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
65 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 14B
  • 60
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g Pınar Choco Labne
Pınar
250 g pudra şekeri
7 adet yumurta
70 g elenmiş un
250 ml Pınar Latte Art Barista Süt
Pınar
400 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
50 g esmer şeker
30-40 g Pınar Sütkrem
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Choco Labneyi mikser veya kitchenaid makinesinde çırpmaya başlayın.
  • Ardından pudra şekerini ekleyin. (4-5 dakika çırpın)
  • Çırpma işlemi devam ederken yumurta, un, süt, ekşi krema, esmer şeker ve sütkremi ilave edin. Homojen kıvam elde edene kadar karıştırın.
  • 24 cm'lik cheesecake kalıbının her yüzüne fırça yardımı ile erimiş tereyağı sürün ve içerisine buruşturulmuş yağlı kağıdı yerleştirin.
  • Yağlı kağıdın içerisini de erimiş tereyağı ile yağlayın ve her tarafına göz kararı esmer şeker serpiştirin.
  • Karışımı süzerek cheesecake kalıbına dökün. İlk olarak 150 derece fırında 25 dakika pişirin.
  • Daha sonra fırını 180 dereceye getirin ve 20 dakika daha pişirin.
  • Son olarak 200 derece fırında 5 dakika daha pişirin.
  • Fırından çıkardığınız cheesecake'i soğuması ve dinlenmesi için bekletin. Daha sonra servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Choco Labneli Yanık Cheesecake'i 1 gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.
*24 cm'lik çember kalıp kullanmak uygundur!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri

Kahveli Çilekli Cheesecake Tarifi
17B Görüntüleme
Tabanlı ve Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
14B Görüntüleme
Choco Labne ve Kestaneli Cheesecake Tarifi
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.