Kısık Ateş
Tarif

Choco Labneli Brownie

Enfes bir brownie tarifi ile karşınızdayız! Brownie'ye farklı bir dokunuş yaptık ve içine Choco Labne kattık! 😊 Çok lezzetli oldu çok! Choco labneli brownie tarifi nasıl yapılır?
55 Dakika
6-8 Kişilik
Kek Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 17B
  • 234
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
45 g Pınar Tereyağı
Pınar
20 g ayçiçek yağı
Pınar
140 g un
1 paket kabartma tozu
40 g kakao
2 tutam tuz
Pınar
1 adet yumurta
200 g toz şeker
120 ml Pınar Krema
Pınar
8-10 damla vanilya özütü
50 g ceviz içi
Labne Karışımı için:
350 g Pınar Choco Labne
Pınar
75 g toz şeker
1 adet yumurta
8 g mısır nişastası

Nasıl Yapılır?

  • Tereyağını, ayçiçek yağı ile kısık ateşte eritin.
  • Un, kabartma tozu, kakao ve tuzu derin bir kap içerisine eleyin ve karıştırın.
  • Mikser makinesinde, yumurta ve toz şekeri şeker eriyene kadar çırpın.
  • Erimiş tereyağı, krema ve vanilyayı ekleyerek karıştırın. Ardından un karışımını da ekleyerek kıvam alana kadar karıştırın.
  • Harcı ikiye bölün.
  • Böldüğünüz harcın yarısına ceviz içini karıştırıp 20x20 ölçülerinde olan bir kalıba dökün.
  • Labne karışımı için: Choco Labne ve şekeri pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. Yumurtayı ekleyip iyice yedirin. Mısır nişastasını ekleyin.
  • Bu karışımı kalıptaki brownie harcının üzerine dökerek yayın.
  • Kalan brownie harcını da üzerine ekleyip bir kürdan ile gelişi güzel çizin.
  • Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40-45 dk pişirin.
  • Oda sıcaklığına gelen brownieyi frambuaz ve taze nane yaprakları eşliğinde servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Armutlu Kek Tarifi
80 Dakika
6-8 Kişilik
5B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Çikolata Kaplı Kırmızı Kadife Kek Tarifi
12B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Proteinli Muffin Kek Tarifi
55 Dakika
6-8 Kişilik
15B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.