- Tarifler
- Pasta Tarifleri
- Cheesecake Tarifleri
- Böğürtlenli Raw Cheesecake Tarifi
Tarif
Böğürtlenli Raw Cheesecake Tarifi
Orman meyvesinin cheesecake ile enfes uyumu, böğürtlenli raw cheesecake tarifi.
120 Dakika
6-8 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Dondurma
Paylaş
- 19B
- 114
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40 g bal (tabanı için)
40 g yulaf ezmesi (tabanı için)
25 g badem tozu (tabanı için)
20 g Hindistan cevizi yağı (tabanı için)
20 g ay çekirdeği içi (tabanı için)
20 g kabak çekirdeği (tabanı için)
20 g keçi boynuzu unu (tabanı için)
480 g badem sütü (iç harcı için)
150 g çiğ kaju (iç harcı için)
40 g bal (iç harcı için)
5 adet böğürtlen (iç harcı için)
10 adet dondurulmuş böğürtlen (süslemek için)
Nasıl Yapılır?
- 1Taban için belirtilen tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
- 2Taban malzemesi karışımını 20 cm'lik cheesecake kalıbının içine dökün.
- 3Dinlenmesi için 30 dakika buzdolabında bırakın.
- 4İç harcı için badem sütü ile kajuyu mutfak robotunda birkaç dakika karıştırın.
- 5Sonrasında balı ekleyin.
- 6Karıştırmaya devam edin ve karışımınız hazır.
- 7Karışımdan 1 bardak kadarını ayırıp böğürtlenle birlikte mikser yardımı ile püre haline getirin.
- 8Dolaptan çıkardığınız cheesecake tabanına önce beyaz karışımı sonra da böğürtlenli karışımı dökün.
- 9Bir çubuk yardımıyla böğürtlenli karışımı hafifçe karıştırarak dekoratif bir şekilde elde edin.
- 10Cheesecake’i 1 saat dinlenmesi için buzdolabına aktarın.
- 11Servis etmeden önce dondurulmuş böğürtlenlerle süsleyerek servis yapın.
Püf Noktası
*20 cm'lik cheesecake kalıbı kullanabilirsiniz!
Enerji: 340 kalori
Karbonhidrat: 19,4 g
Protein: 7,6 g
Yağ: 27,8 g
Lif: 2,2 g
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pasta Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
70 Dakika
6-8 Kişilik