- Tarifler
- Kahvaltı Tarifleri
- Yumurta Tarifleri
- Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi
Tarif
Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi
Karadeniz'den sofranıza enfes bazlamalı Trabzon yağlısı tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 28B
- 54
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Bazlama ekmeğinin içini dikkatlice çıkarın.
- 2Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
- 3Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın.
- 4Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup, birkaç dakika daha fırına sürün.
- 5Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün ve servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.