- Tarifler
- Kahvaltı Tarifleri
- Yumurta Tarifleri
- Egg Benedict Tarifi
Tarif
Egg Benedict Tarifi
Egg Benedict bir Amerikan kahvaltısı veya brunch yemeğidir. Kızarmış ekmek harika bir labne peyniri ve kayısı kıvamında pişmiş bir yumurtanın birleşiminden ortaya çıkan lezzete inanamayacaksınız! Kahvaltıların vazgeçilmezi egg benedict tarifi nasıl yapılır?
15 Dakika
1 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 43B
- 167
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Derin bir tencerenin içine yarıya kadar su koyun. Üzerine tuz ve sirkeyi ekleyip kaynamaya bırakın.
- 2Kaynamaya başlayınca bir çırpıcı yardımıyla hızlı bir şekilde çırpın ve çırpmayı durdurarak tam ortasına yumurtayı kırın.
- 3Yumurta önce dağılsa bile daha sonra toplanacak ve pişmeye başlayacaktır.
- 4Hangi kıvamda olmasını isterseniz elinizle kontrol edip o kadar pişirin.
- 5Yumurta pişerken kızarmış ekmeklerin arasına labneyi sürün.
- 6Pişen yumurtayı bir havlu kağıt üzerine alın. Suyunu çekince ekmeğin üzerine yerleştirin.
- 7Kiraz domates ve frenk soğanı ile servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?