- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Bal Kabağı Borani Tarifi
Tarif
Bal Kabağı Borani Tarifi
Bal kabağından yapabileceğiniz enfes bir tarif daha 'Kabak Borani' tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 22B
- 105
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Bal kabaklarını küp küp doğrayın ve kaya tuzu ile bol suda 20 dakika yumuşayana kadar haşlayın.
- 2Bal kabakları haşlanınca bir süzgeç yardımı ile dikkatlice süzün ve bekletin.
- 3Bu esnada yoğurdu güzelce çırpın. Bal kabaklarını servis tabağına koyup üzerine yoğurdu gezdirin.
- 4Tereyağını bir tavada hafifçe yakıp boraninin üzerine dökerek servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.