- Şef Usulü
- Mutfağa Giriş
- Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri
Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri
Mutfak meraklılarını yakından ilgilendiren önemli bir konu! Bıçak bakımı nasıl yapılır? Hangi bıçak nasıl bilenir?
19.02.2020- 15B
- 140
- Kaydet
Mutfağa Giriş başlığı altında topladığımız birçok içerikten ikincisi olan ''Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri'' Kısık Ateş TV kanalına abone olan ve mutfak merakı olan herkese hitap ediyor.
Mutfakta kullanılan bıçak çeşitleri özelinde her türlü sorunuza cevap niteliğinde bir içerikle karşınızdayız.
Bıçak çeşitleri nelerdir?
Eğer bıçaklarla yakından ilgileniyor, aranızın iyi olduğunu düşünüyorsanız bu video tam size göre! Doğru bildiğiniz yanlışları bu video ile keşfedin! 😊
Tüm detaylara bir tıkla ulaşabileceğiniz gibi gastronomi ve mutfak merakı olan herkesi kanalımızda görmekten mutluluk duyarız...
*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak için kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.
Hoşça kalın!
Yorumlar (4)
Merhaba. Zwilling sitesinde ve şef bıçağının kullanım kılavuzunda 15 derece açı ile masata uygulanmalı diyor. Videoda ise 25-30 derece diyor. Standart şef bıçağının optimum bileme açısı kaçtır?
Şef’im merhabalar. Malzemeleri güvenli bir şekilde alabileceğimiz bir adres var mıdır , marka model verilebilir mi Acaba ? Ya da site üzerinden satış ne zaman başlayacak acaba ?
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!