Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
09.04.2021
Patates Püresi Tarifi

Orijinal patates püresi tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında patates püresi yapmanın püf noktaları nelerdir?

45 Dakika
4-6 Kişilik
161B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
06.10.2021
Beef Stroganoff Tarifi

Beef Stroganoff veya Boeuf Stroganoff, et soteden yapılan bir Rus yemeğidir. Klasik Beef Stroanoff tarifi nasıl yapılır? Stroganoff yapmanın tüm detaylarına ve püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.

40 Dakika
2 Kişilik
58B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.05.2024
Akdeniz Salatası Tarifi

Akdeniz mutfağının hafif ve ferahlatıcı lezzetlerinden biri olan Akdeniz salatası, sağlıklı beslenme alışkanlıklarınıza mükemmel bir katkı sağlar. Aynı zamanda taze ve doğal malzemelerle hazırlanan, düşük kalorili ve besleyici bir alternatiftir. Evde kolayca yapabileceğiniz bu sağlıklı salata tarifi, sofralarınıza Akdeniz esintisi getirecek. Peki, sağlıklı beslenmenin en lezzetli yollarından biri olan Akdeniz salatası tarifi nasıl yapılır?

15 Dakika
2 Kişilik
12B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
05.06.2024
Yaban Mersinli Yulaflı Crumble Tarifi

Bugün sizinle, son zamanların en popüler tatlarından biri olan meyveli crumble tarifini paylaşıyoruz! Bu popüler tatlı, kolay yapımı ve eşsiz lezzetiyle herkesi cezbediyor. Hafif ekşi yaban mersinlerinin enfes tadı, çıtır çıtır hamurun kıvamıyla buluşuyor. Üstelik vanilyalı dondurma ve Antep fıstığı ile tamamlanan bu lezzet, sofranıza hem görsel bir şölen hem de doyumsuz bir tat katacak. Şimdi gelin, sevdiklerinizi mutlu edecek bu tarifi birlikte deneyelim! 😊

50 Dakika
2 Kişilik
4B Görüntüleme