Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
01.10.2021
Kimyonlu Domates Kızartması Tarifi

Lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklardan kimyonlu domates kızartması tarifi! Az malzemeyle kısa sürede hazırlayabileceğiniz enfes kimyonlu domates kızartması yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
56B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.01.2022
Fırında Köfte Tarifi

Lezzetli sosuyla fırında köfte tarifi nasıl yapılır? Köfte yapmanın püf noktaları nelerdir? Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz fırında köfte tarifi için tıklayınız!

50 Dakika
4-6 Kişilik
91B Görüntüleme
Özge Tanır
Özge Tanır
Chef&Owner
01.08.2022
Bahar Pilavı Tarifi
approved

Rengarenk Bahar Pilavı tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü ve bol sebzeli pilav tarifi: bezelyeli, enginarlı, havuçlu ve bol yeşillikli pilav yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
23B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
24.01.2023
Yer Fıstıklı Brokoli Çorbası Tarifi

Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve en sağlıklı sebzeler arasında yer alan Brokoli! Kolayca hazırlayabileceğiniz Yer Fıstıklı Brokoli Çorbası nasıl yapılır? Ekşi krema ile lezzetlendirilmiş yer fıstıklı brokoli çorbası tarifinin tüm detayları için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.

40 Dakika
4-6 Kişilik
9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
29.01.2024
Hamsiköy Sütlacı Tarifi

Hamsiköy fırın sütlacı, özel tarifi ve eşsiz lezzetiyle bilinen geleneksel bir Türk tatlısıdır. Peki, meşhur Hamsiköy fırın sütlacı tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü fırın sütlaç yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte tüm detaylarıyla Karadeniz Hamsiköy sütlacı...

90 Dakika
4-6 Kişilik
17B Görüntüleme