Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
04.05.2021
Kuru Cacık Tarifi

Ferah kuru cacık tarifi: Kuru cacık nasıl yapılır? Şipşak hazırlayabileceğiniz, leziz bir meze tarifi! Kuru cacık yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
81B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
28.05.2021
Bulgur Pilavı Tarifi

Klasik bulgur pilavı tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında bulgur pilavı yapmanın püf noktaları için tarif videomuzu mutlaka izleyin.

40 Dakika
4-6 Kişilik
509B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
20.09.2022
Zeytinyağlı Bamya Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü Bamya! Hemen hemen herkesin sevdiği, tencere yemeklerinin vazgeçilmezi zeytinyağlı bamya tarifi nasıl yapılır? Tüm püf noktalarıyla, Ege usulü zeytinyağlı bamya yemeği yapmanın detaylarına tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz.

50 Dakika
4-6 Kişilik
51B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
10.07.2024
Şeftali Soslu İrmik Tatlısı Tarifi

Tatlılar arasında ayrı bir yere sahip olan sütlü irmik tatlısı, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Hafif dokusu ve eşsiz tadıyla, hemen hemen herkesin favorisi olan bu sütlü tatlı, bu seferde şeftali severleri mest edecek. Her diliminde yazın tazeliğini hatırlatacak şeftali soslu irmik tatlısı tarifi için gerekli tüm adımları takip ederek bu enfes lezzetin keyfini çıkarın 😊🍑 Meyveli irmik tatlısı tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar…

60 Dakika
6-8 Kişilik
5B Görüntüleme