Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
26.03.2021
Mütebbel Tarifi

Lübnan ve Hatay mutfağına özgü Mütebbel, patlıcan ve tahinle yapılan çok lezzetli bir meze çeşididir.Mütebbel mezesini özellikle et yemeklerinin yanında servis edebilirsiniz. Mütebbel tarifi nasıl yapılır?

40 Dakika
2-4 Kişilik
161B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
02.04.2021
Kuzu Etli Patates Silkmesi Tarifi

Kuzu etli patates silkmesi tarifi nasıl yapılır? Etli patatesli silkme yapmanın püf noktaları nelerdir? Sade yağ nasıl yapılır? Daha fazlası için tarif videomuza göz atmayı unutmayın!

45 Dakika
2 Kişilik
26B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
18.05.2022
Börülceli Ege Çorbası Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü Enginar. Artan enginar yaprakları nasıl değerlendirilir? Bu bölümde enginar yapraklarını kullanarak nefis bir çorba hazırlayacağız: Börülceli Enginar Çorbası. Bu şifa deposu çorba ile hem sevdiklerinizi hem de kendinizi şımartabilirsiniz! Enginarlı Börülce Çorbası tarifi için videomuzu izlemeyi unutmayın! Afiyet olsun 😊

45 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
08.12.2023
Meyhane Pilavı Tarifi (Lokanta Usulü)

Lif deposu bulgurla hazırlayabileceğiniz en lezzetli geleneksel tariflerden biri meyhane pilavıdır. Türk mutfağının özgün tatlarından olan meyhane pilavı, bulgur, domates, soğan ve biberin mükemmel uyumuyla öne çıkar. Salçalı bulgur pilavı olarak da bilinen, aynı zamanda lokanta usulü bulgur pilavı adıyla da anılan bu lezzet, özellikle meyhane ve lokanta menülerinde sıkça karşımıza çıkar. İçerisine et ya da tavuk eklenerek de zenginleştirilebilen bu tarif, ailenizle veya misafirlerinizle paylaşmak için harika bir seçenektir. Orijinal meyhane pilavı yapmanın püf noktalarını öğrenerek, bu güzel lezzeti sofranıza taşıyabilirsiniz.

50 Dakika
6-8 Kişilik
149B Görüntüleme