Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.01.2022
Fırında Köfte Tarifi

Lezzetli sosuyla fırında köfte tarifi nasıl yapılır? Köfte yapmanın püf noktaları nelerdir? Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz fırında köfte tarifi için tıklayınız!

50 Dakika
4-6 Kişilik
86B Görüntüleme
Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
08.07.2024
Raclette & Rösti Tarifi

Lezzetli bir İsviçre klasiği olan Raclette ve Rösti, sıcak ve eriyen peynirle çıtır patatesin mükemmel birleşimidir. Bu tarifte, tereyağında kızartılan röşti, eriyen raclette peyniriyle taçlandırılır ve yanındaki turşu ile karışık yeşilliklerle servis edilir. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz lezzetli patates röşti tarifiyle sevdiklerinizi şımartmak işte bu kadar kolay! Röşti yapmanın tüm püf noktaları için hemen tıklayın ve tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.

50 Dakika
2 Kişilik
7B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
10.07.2024
Şeftali Soslu İrmik Tatlısı Tarifi

Tatlılar arasında ayrı bir yere sahip olan sütlü irmik tatlısı, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Hafif dokusu ve eşsiz tadıyla, hemen hemen herkesin favorisi olan bu sütlü tatlı, bu seferde şeftali severleri mest edecek. Her diliminde yazın tazeliğini hatırlatacak şeftali soslu irmik tatlısı tarifi için gerekli tüm adımları takip ederek bu enfes lezzetin keyfini çıkarın 😊🍑 Meyveli irmik tatlısı tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar…

60 Dakika
6-8 Kişilik
6B Görüntüleme