Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
28.05.2021
Bulgur Pilavı Tarifi

Klasik bulgur pilavı tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında bulgur pilavı yapmanın püf noktaları için tarif videomuzu mutlaka izleyin.

40 Dakika
4-6 Kişilik
511B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
21.04.2022
Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs mutfağının öne çıkan lezzetlerinin başında gelen Kıbrıs tatlısı, pratik ve hafif bir tatlı olması nedeniyle çok tercih ediliyor. Kıbrıs tatlısı, özel bir kek, şerbet ve kekin üzerine sürülen kremadan oluşuyor. Meşhur Kıbrıs tatlısı tarifi nasıl yapılır? Orijinal Kıbrıs tatlısı malzemeleri nelerdir? Kıbrıs tatlısı kreması nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
23B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
20.09.2022
Zeytinyağlı Bamya Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü Bamya! Hemen hemen herkesin sevdiği, tencere yemeklerinin vazgeçilmezi zeytinyağlı bamya tarifi nasıl yapılır? Tüm püf noktalarıyla, Ege usulü zeytinyağlı bamya yemeği yapmanın detaylarına tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz.

50 Dakika
4-6 Kişilik
54B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
09.06.2023
Deniz Börülceli Atom Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü hem çok leziz hem çok sağlıklı sebzeler arasında yer alan Deniz Börülcesi! Sofralarınıza çok yakışacak nefis deniz börülceli atom tarifi nasıl yapılır? Nefis bir meze önerisi olacak acılı yoğurtlu atom tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir? Son derece pratik ve lezzetli olan deniz börülceli atom tarifinin püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz!

30 Dakika
4-6 Kişilik
9B Görüntüleme