Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
23.10.2020
Kabaklı Meze Tarifi

Ekşi krema ile lezzetlendirilmiş bol cevizli kabaklı meze tarifi nasıl yapılır? Pratik kabaklı meze malzemeleri ve yapılışı...

25 Dakika
2 Kişilik
65B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
01.06.2021
Ananaslı Karides Şiş Tarifi

Izgarada Ananaslı Karides Şiş tarifi nasıl yapılır? Izgarada karides yaparken nelere dikkat edilmelidir? Karides şiş yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

30 Dakika
2 Kişilik
12B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
05.05.2023
Bahar Salatası Tarifi

Hem çok sağlıklı hem de çok hafif bir bahar salatası tarifi ile karşınızdayız! İştah açan bahar salatası tarifi nasıl yapılır? Rengarenk sebzelerle pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bahar salatası tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir? Ekşi kremalı, enginarlı, bezelyeli ve daha birçok mevsim sebzesini içinde barından enfes bahar salatası tarifi için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

25 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme
Simay Başural
Simay Başural
Pınar - Demo Şefi
03.06.2024
Şeftalili Sufle Tarifi

Sufle ve şeftali severler burada mı? 🥰 Yaz aylarının vazgeçilmez tatlılarından biri olmaya aday, çok kolay bir sufle tarifiyle karşınızdayız. Taze şeftalinin mükemmel uyumu ile hazırlanan bu enfes sufle, hem hafif hem de pratik. Kolayca bulabileceğiniz malzemelerle evde yapabileceğiniz bu tarifi, özel davetlerinizde ya da sevdiklerinize sürpriz yapmak istediğinizde tercih edebilirsiniz. Şeftalili sufle, benzersiz tadı ve göz alıcı sunumuyla herkesin beğenisini kazanacak. Tarifi adım adım takip ederek siz de mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Şeftalili sufle tarifinin detayları için hemen tıklayın!

50 Dakika
4-6 Kişilik
4B Görüntüleme