Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
28.05.2019
Kalburabastı Tarifi

Kalburabastı adı hamurunun bir kalbura ya da kevgire bastırılmasından almıştır. Ramazan veya kurban bayramında ikram edebileceğiniz en geleneksel tatlılardan biri olan Kalburabastı tarifi nasıl yapılır? Lezzetli kalburabastı yapılışı ve kıyır kıyır kalburabastı tarifi...

50 Dakika
6-8 Kişilik
48B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
06.05.2021
Çığırtma Tarifi

Anadolu’nun miras lezzetlerinden çığırtma tarifi nasıl yapılır? Patlıcan çığırtma nasıl yapılır? Çığırtma ismi nereden geliyor?

55 Dakika
4-6 Kişilik
54B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
28.05.2021
Bulgur Pilavı Tarifi

Klasik bulgur pilavı tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında bulgur pilavı yapmanın püf noktaları için tarif videomuzu mutlaka izleyin.

40 Dakika
4-6 Kişilik
513B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
09.03.2022
Et Sulu Şehriye Çorbası Tarifi

Bugün sizlerle bu muhteşem, şifa kaynağı çorbanın tarifini paylaşmak istiyorum. Tarife başlamadan önce hazır edilmesi gereken iki malzemeden bahsedeyim; 1 litre et suyu ve 200 g haşlanmış kuzu eti. Bunlar hazır ise gerisi çok kolay… Terbiyeli et sulu şehriye çorbası tarifi nasıl yapılır? Et suyuna şehriye çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?

45 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme