Türkiye’deki kahve sektörünün daha hızlı büyüyeceğine inanıyorum.
17.06.2019Uygun bir kahve içmenin yolu sadece tarladan doğru çekirdek ürününü bulmak veya almak olmadığını, doğru kavrum aşamasından sonra da işin püf noktasının demleme tekniğinden geçtiğini söylemek istiyorum.
Ayrıca, Türkiye'de nitelikli kahvenin gerçek anlamda sunulmasını sağlamak ve bu işi hakkıyla yapmak için birçok çalışmalarda bulundum ve bulunmaya devam ediyorum.
Gelecek 10 yıl içerisinde özellikle yeni jenerasyonun, kahve tüketimi ve kahve tadı bilincinin çok daha yukarılara taşınacağına inanırken, Türkiye'deki kahve sektörünün de daha hızlı büyüyeceğine inanıyorum...
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Göbeklitepe’nin hikayesi.
Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.
Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...