Kısık Ateş
Blog

Türkiye’de Nitelikli Kahvenin Gelişimi

Türkiye’deki kahve sektörünün daha hızlı büyüyeceğine inanıyorum.

Türkiye’de Nitelikli Kahvenin Gelişimi
Paylaş
  • 11B
  • 34
  • Kaydet

Uygun bir kahve içmenin yolu sadece tarladan doğru çekirdek ürününü bulmak veya almak olmadığını, doğru kavrum aşamasından sonra da işin püf noktasının demleme tekniğinden geçtiğini söylemek istiyorum.

Ayrıca, Türkiye'de nitelikli kahvenin gerçek anlamda sunulmasını sağlamak ve bu işi hakkıyla yapmak için birçok çalışmalarda bulundum ve bulunmaya devam ediyorum.

Gelecek 10 yıl içerisinde özellikle yeni jenerasyonun, kahve tüketimi ve kahve tadı bilincinin çok daha yukarılara taşınacağına inanırken, Türkiye'deki kahve sektörünün de daha hızlı büyüyeceğine inanıyorum...

Mert Soley
Mert Soley
Boxx Coffee Roasters Owner

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mutfağın Doğuşu: Göbeklitepe

Göbeklitepe’nin hikayesi.

19B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Osmanlı Saray Mutfağı

Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.

23B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Siyez Bulguru Tarihçesi ve Yapılışı

Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...

25B Görüntüleme