Gastronomi’de eğitimin yeri nedir?
18.03.2019Geçilmesi gereken aşamalar var ve bunun başında teorik eğitim geliyor, ilk yapılması gereken bu işin tarihinin kavranması ve okunması olduğunun altını çizmek isterim.
Bunun yanı sıra bu mesleğin can alıcı noktalarından bir tanesinin pratik olduğunu ve işin mantığını, doğrusunu bildikten sonra deneyimlerinizi de kendinize katarak kariyer basamaklarında 3-5 sene kadar avantajlı olarak bu yarışa önde başlamış olunacağından emin olabilirsiniz...
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Fehmi Samancı’nın hayat hikayesi...
Nereden çıkarım diye girdiğim bu yolun hikayesi.
1960 yılında üç tekerlekli küçük bir arabayla bu işe başlayan Asım Usta’nın başarı öyküsünü sizler için paylaşıyoruz.