Kısık Ateş
Blog

Gastronomi Eğitimi Hakkında

Gastronomi’de eğitimin yeri nedir?

Gastronomi Eğitimi Hakkında
Paylaş
  • 12B
  • 41
  • Kaydet

Geçilmesi gereken aşamalar var ve bunun başında teorik eğitim geliyor, ilk yapılması gereken bu işin tarihinin kavranması ve okunması olduğunun altını çizmek isterim.

Bunun yanı sıra bu mesleğin can alıcı noktalarından bir tanesinin pratik olduğunu ve işin mantığını, doğrusunu bildikten sonra deneyimlerinizi de kendinize katarak kariyer basamaklarında 3-5 sene kadar avantajlı olarak bu yarışa önde başlamış olunacağından emin olabilirsiniz...

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Fehmi Samancı Kimdir?

Fehmi Samancı’nın hayat hikayesi...

17B Görüntüleme
Ali Ronay
Ali Ronay
Maçakızı Hotel&Restoran - Executive Chef
Şef Ali Ronay Hikayesini Anlatıyor

Nereden çıkarım diye girdiğim bu yolun hikayesi.

17B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kokoreççi Asım Usta’nın Hikayesi

1960 yılında üç tekerlekli küçük bir arabayla bu işe başlayan Asım Usta’nın başarı öyküsünü sizler için paylaşıyoruz.

16B Görüntüleme