Kısık Ateş
Blog

Azerbaycan Mutfağı ve Kültürü

Hakiki üreticiyi desteklemek gelecek nesiller için çok önemli!

Azerbaycan Mutfağı ve Kültürü
Paylaş
  • 10B
  • 40
  • Kaydet

Geçtiğimiz günler Kısık Ateş ekibi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne konuk olduk ve Azerbaycan Mutfağı ve Kültürü üzerine sohbet ettik. Benim için gerçekten çok değerli bir sohbet oldu.

20 senedir bu mesleğin içinde olan biri olarak, aşçılık mesleğinin zor ama bir o kadar da keyifli olduğunu söylemek isterim.

Kendi ülkem olan Azerbaycan mutfağını İstanbul'da temsil ediyor olmakta ayrı bir keyif benim için.

Siz siz olun, bir ürünün nereden geldiğini, mutfak kültürünüzün nerelere dayandığını öğrenin ki yaptığınız işten ayrıca keyif alın.Ve tabii ki hakiki üreticiyi desteklemeyi hiçbir zaman unutmayın, bu sizler için çok önemli.

Daha birçok konuyu konuştuğumuz, bu güzel seminerin tamamını izlemek için tıklayabilirsiniz.

Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef

Yorumlar (1)

MERYEM ELİYEVA
· 23.12.2020

Merhaba şefim ben henüz 17yaşındayım vegelecekte sizin gibi şef olmam için neler yapmalıyım AZERBAYCANDA NERDE EĞİTİM ALA BİLİRİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER 😊

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mutfağın Doğuşu: Göbeklitepe

Göbeklitepe’nin hikayesi.

19B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Osmanlı Saray Mutfağı

Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.

23B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Siyez Bulguru Tarihçesi ve Yapılışı

Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...

25B Görüntüleme