Kısık Ateş
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci

Hakkında

Volkan Bozokluoğlu Kimdir :Volkan Bozokluoğluhalen otel & restaurantişletmeciliği ve danışmanlığı yapmaktadır.Aşçıbaşı kökenli olan turizm profesyoneli çeşitli dallarda şampiyonluklara ve derecelere sahiptir.truzimfaaliyet gösteren önemli otel markalarında yönetici olarak görev alan Volkan Şef, halen bir çok otel ve restaurant için profesyonel çözümler üretmektedir. Volkan Bozokluoğlubugüne kadar biçok kişiyi eğiterek sektöre nitelikli iş gücü kazandırmıştır.Deneyimli şef , Gıda ve Hijyen Mevzuatı, Gastronomi turizmi, Bütçeleme ve Maliyet Yönetimi, Yiyecek & İçecek ve Mutfak yönetimi gibi bir çok alanda uzmanlıklara sahiptir.Maestrohead chefexecutuve chef

volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
16 saat önce

EV YAPIMI SUCUK
2 kg orta yağlı dana kıyma
1 baş sarımsak
2 yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı pulbiber
2 yemek kaşığı tozbiber
2 yemek kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı kekik
NOT: arzu ederseniz aktardan sucuk baharatı alıp kullanabilirsiniz bu baharatların yerine
Kıymanın yarısını tekrar varsa kıyma makinesindeyada kasabimizda kinci kez çektirelim. Sarımsaklari kıymanın üzerine rendeleyelim diğer baharatlarında ekleyip kıymanın tek cekilmis diğer yarısını da ilave edelim iyice yoguralim.Bir gece dolapta bekletelim. Dolaptan çıkaralım tekrar yogurup portakal büyüklüğünde parçalara bölelim. Büyük boy buzdolabı poşetine saralım içinde boşluk kalmayacak şekilde kenarlarından bağlayalım dondurucu ya yerleştirelim. Kullanacağımız zaman çıkaralım buzlu şekilde dilimleyelim ve pişirelim.

user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
17 saat önce
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
17 saat önce
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
17 saat önce
user feed images
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
18 saat önce
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
bir gün önce

Tüm Gastro şeflerinin ve mutfak personellerinin- 20 EKİM ŞEFLER GÜNÜ KUTLU OLSUN👨‍🍳🔪

volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
4 gün önce
user feed images
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
5 gün önce

AVAKADO SOS(50 PAX)
400gr . avakado(2 adet)
500gr . mayonez
10cl kanyak
10cl beyaz şarap
20gr . şeker
10gr . bal

volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
5 gün önce
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
5 gün önce

“Yemek yapmak, bir şefin hayal gücünü gerçeğe dönüştürdüğü bir yolculuktur.”ve bir okyanustursonu gelmez