- Tarifler
- Sos ve Krema Tarifleri
- Vanilyalı Pastacı Kreması Tarifi
Tarif
Vanilyalı Pastacı Kreması Tarifi
Pastacıların olmazsa olmaz dolgu malzemelerinden Vanilyalı Pastacı Kreması, leziz pasta ve tatlıların en büyük sırrıdır! Vanilyalı pastacı kreması tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...
30 Dakika
4-6 Kişilik
Sos ve Krema Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 38B
- 330
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
290 g toz şeker
2 adet yumurta
30 g nişasta
200 g un
1 adet vanilya çubuğu
Nasıl Yapılır?
- 1Süt ile tereyağını ocakta kaynamaya bırakın.
- 2Bir karıştırma kabının içerisinde yumurta ve toz şekeri çırpın. Nişasta, un ve içini çıkardığınız vanilya çubuğunu ilave ederek karıştırın.
- 3Hazırladığınız yumurta ve şekerli karışımı, çırpma teli ile ocağın üzerindeki süt karışımının içerisine ilave edin. Un kokusu gidene kadar çırparak kaynatın.
- 4Karışımı ocaktan alın, tezgah üzerine veya geniş bir tepsiye yayın.
- 5Bir kaşık yardımı ile yayın ve soğutun. Soğuyan pastacı kremasını istediğiniz tatlı ve pasta tariflerinde kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.
Püf Noktası
*Vanilya çubuğu yerine 10 g toz vanilya kullanabilirsiniz.
*Vanilya Çubuğu Nasıl Kullanılır? videomuzu izleyebilirsiniz!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Elif Çıtak
Şef
3.7
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?