- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Sucuklu Humus Tarifi
Tarif
Sucuklu Humus Tarifi
Humus sevenlere özel, sucuklu humus tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Tava
Paylaş
- 37B
- 201
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250-300 g haşlanmış nohut
1/2 adet limon suyu
100 g buz
80 g tahin
5 g kaya tuzu
35 g zeytinyağı
Üzeri için:
25 g kornişon turşu
Nasıl Yapılır?
- 1Üzeri hariç tüm malzemeyi rondodan çekerek homojen kıvam almasını sağlayın.
- 2Hazır olan humusu hafifçe bir tavada ısıtın.
- 3Ayrı bir tavada dilimlenmiş kangal sucukları, tereyağı ile pişirip humusun üzerine yerleştirin.
- 4Son olarak kornişon turşuları dilimleyip üzerine yerleştirerek servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?