- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Sütlü Tatlı Tarifleri
- Muzlu Magnolia Tarifi
Tarif
Muzlu Magnolia Tarifi
Pratik, kolay ve aynı zamanda iştah kabartan muzlu magnolia tarifi nasıl yapılır? Evde meyveli magnolia yapımı ve püf noktaları...
45 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 31B
- 125
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
18 g un (2 yemek kaşığı)
16 g mısır nişastası (2 yemek kaşığı)
100 g toz şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket vanilya
2 adet muz
200 g bebe bisküvisi
Nasıl Yapılır?
- 1Muhallebisi için bir tencereye; süt, un, mısır nişastası, toz şeker ve 1 adet yumurta sarısını koyun.
- 2Topaklanmaması için orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Muhallebi kıvamına geldiğinde altını kapatıp ılınmaya bırakın.
- 3Muhallebi ılındıktan sonra içine krema, labne ve vanilyayı ekleyip güzelce çırpın.
- 4Kabukları soyulan muzları dilimleyin.
- 5Bebe bisküvilerini blenderda toz haline getirin.
- 6Servis yapacağınız bardakların en altına muhallebiyi üzerine toz haline getirilmiş bebe bisküvilerini ve dilimlenmiş muzları sırasıyla koyun. Bardak dolana kadar bu işlemi tekrarlayın.
- 7En az 3 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra muzlu magnolia tatlınızı soğuk olarak servis edin.
Püf Noktası
*Aynı tarifi farklı meyvelerle hazırlayabilirsiniz.
*Kremalı muhallebiyi sıkma torbası ile çok daha rahat bir şekilde ekleyebilirsiniz kuplara.
Öneri:
Çilekli Magnolia Tarifi için: https://www.kisikates.com.tr/tarif/cilekli-magnolia-1549
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
5 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar (2)
Bu tarz gönderiler çok hoş acaba yapılışı görselleştiremez misiniz?
Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi