Kısık Ateş
Tarif

Modern Beyti Tarifi

Modern bir Beyti tarifi ve sunumu arayanlara özel bir reçetedir.
60 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Modern Beyti Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 94
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g kuzu but
50 g kuyruk yağı
1 adet kırmızı biber
5 dal maydanoz
tuz&karabiber
1 yaprak baklava yufkası
10 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
15 g file Antep fıstığı
Domates Reçeli için:
1 adet domates
5 ml beyaz şarap sirkesi
1 adet çubuk tarçın
1 adet yıldız anason
Böğürtlen Sos için:
30 g donuk böğürtlen
10 ml balzamik sirke
Yoğurt Sos için:
30 g Pınar Yoğurt
Pınar
5 g sumak

Nasıl Yapılır?

  • Kuzu but ve kuyruk yağını kuşbaşı doğrayın.
  • Etlerle beraber kırmızı biber ve maydanozu zırhlayarak inceltin. Baharatlarla tatlandırın.
  • Zırhlanmış beyti etini şişe saplayıp mangalda pişirin.
  • Baklava yufkasını açın ve tereyağı ile yağlayın. Daha sonra kaşar peyniri, fıstık ve beyti ile sarın. Bir tavada tereyağı ile pişirin.
  • Domatesin kabuklarını soyun. Beyaz şarap sirkesi, 1 adet çubuk tarçın ve yıldız anason ile kısık ateşte pişirin. Bu işlemden sonra domates reçeli elde edeceksiniz.
  • Böğürtlen ve balzamik sirkeyi çektirme yöntemi ile pişirdikten sonra robottan çekin.
  • Yoğurt ve sumağı karıştırın.
  • Her ürünü hazır ettikten sonra fotoğraftaki gibi sunum yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Domates Soslu İnegöl Köfte Tarifi
24B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yenidünya Kebabı Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
50B Görüntüleme
Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Sac İçi Dana Tarifi
60 Dakika
2 Kişilik
13B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.