- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Modern Beyti Tarifi
Tarif
Modern Beyti Tarifi
Modern bir Beyti tarifi ve sunumu arayanlara özel bir reçetedir.
60 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Paylaş
- 14B
- 94
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g kuzu but
50 g kuyruk yağı
1 adet kırmızı biber
5 dal maydanoz
tuz&karabiber
1 yaprak baklava yufkası
15 g file Antep fıstığı
Domates Reçeli için:
1 adet domates
5 ml beyaz şarap sirkesi
1 adet çubuk tarçın
1 adet yıldız anason
Böğürtlen Sos için:
30 g donuk böğürtlen
10 ml balzamik sirke
Yoğurt Sos için:
5 g sumak
Nasıl Yapılır?
- 1Kuzu but ve kuyruk yağını kuşbaşı doğrayın.
- 2Etlerle beraber kırmızı biber ve maydanozu zırhlayarak inceltin. Baharatlarla tatlandırın.
- 3Zırhlanmış beyti etini şişe saplayıp mangalda pişirin.
- 4Baklava yufkasını açın ve tereyağı ile yağlayın. Daha sonra kaşar peyniri, fıstık ve beyti ile sarın. Bir tavada tereyağı ile pişirin.
- 5Domatesin kabuklarını soyun. Beyaz şarap sirkesi, 1 adet çubuk tarçın ve yıldız anason ile kısık ateşte pişirin. Bu işlemden sonra domates reçeli elde edeceksiniz.
- 6Böğürtlen ve balzamik sirkeyi çektirme yöntemi ile pişirdikten sonra robottan çekin.
- 7Yoğurt ve sumağı karıştırın.
- 8Her ürünü hazır ettikten sonra fotoğraftaki gibi sunum yapabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kırmızı Et Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.