Kısık Ateş
Tarif

Mıhlama Tarifi

Geleneksel lezzetlere Pınar dokunuşu, evde pratik Mıhlama tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
Mıhlama Tarifi
Paylaş
  • 26B
  • 26
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g mısır unu
50 ml Pınar Süt
Pınar
1 adet yumurta
200 g Pınar Dil Peyniri
Pınar
40 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 dilim kızarmış mısır ekmeği

Nasıl Yapılır?

  • Yanmaz bir tavada mısır unu, süt, yumurta ve dil peynirini ocağın üzerine koyun ve karıştırarak pişirmeye başlayın.
  • Diğer tavada tereyağını eritin.
  • Dil peyniri güzelce eridiğinde hafifçe yanmış tereyağını üzerine ilave edin.
  • Kızarmış mısır ekmeği ile beraber, sıcak olarak servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Fırın Patates Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
67B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Meyveli Pancake Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Kakaolu Pankek Tarifi
20 Dakika
2 Kişilik
23B Görüntüleme

Yorumlar (2)

KıvançYılmaz
· 25.09.2022

Pınar hanım merhaba, bu hangi yörenin, hangi memleketin Mıhlaması acaba?

Ömür Akkor
· 25.09.2022

Kolay, pratik ve evde rahatlıkla yapabileceğiniz mıhlama tarifi.