- Tarifler
- Salata Tarifleri
- Keçi Peynirli Pancar Salatası Tarifi
Paylaş
- 17B
- 62
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kırmızı pancar
20 g nar ekşisi
350 g keçi peyniri
20 ml ayçiçek yağı
2 adet bıldırcın yumurtası
Nasıl Yapılır?
- 1İlk olarak pancarı düdüklü tencerede haşlamaya bırakın.
- 2Haşlanan pancarı soğuduktan sonra soyun ve ince halkalar şeklinde kesin.
- 3Keçi peyniri ve kremayı mikser ile çırpın ve bir sıkma torbasına alın.
- 4Bir sunum tabağına nar ekşisini gelişi güzel dökün. Kesilen pancar dilimlerini yan yana tabağa yerleştirin. Üzerlerine sıkma torbası ile hazırladığınız keçi peynirli kremadan sıkın ve bir pancar dilimi ile kapatın.
- 5Bir tavada ayçiçek yağını ısıtın. Isınan yağa bıldırcın yumurtalarını kırarak pişirin.
- 6Göz halinde pişen yumurtaları sunum tabağının kenarlarına yerleştirin.
- 7Son olarak tabağınızı mikro filizlerle süsleyerek servis edin. Afiyet olsun.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Gizem Çoban
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?