- Tarifler
- Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
- Izgara Somon Tarifi
Tarif
Izgara Somon Tarifi
Denizden sofraya somon tarifi! Tavada ızgara somon nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Izgara
Paylaş
- 29B
- 53
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200-220 g taze somon fileto
50 ml zeytinyağı
deniz tuzu
taze çekilmiş karabiber
1/2 adet limon suyu
Nasıl Yapılır?
- 1Somonu geniş bir kaba alın. Zeytinyağı, tuz, karabiber ve limon suyu ile marine edin.
- 2Pişirmeden hemen önce tavanızı ısıtın, somonu yerleştirin ve her iki tarafını 5'er dakika pişirin.
- 3Daha sonra servis tabağına somonu yerleştirin. Tercihen üzerine dilimlenmiş zeytinli domates sos gezdirin veya sebze garnitürlerle sıcak olarak servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Elif Çıtak
Şef
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?