Tarif

Izgara Somon Tarifi

Denizden sofraya ızgara somon tarifi.
30 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Izgara
Izgara Somon Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 48
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g somon
100 g sebze (brokoli,karnabahar,havuç)
50 ml zeytinyağı
25 g Pınar Tereyağı
Pınar
tuz
karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Sebzeleri haşlayın ve tereyağında baharatlarla soteleyin.
  • Somonu zeytinyağı, tuz ve karabiber ile marine edin.
  • Izgarada her iki tarafını da 10'ar dakika pişirin.
  • Daha sonra tabağa somonu ve garnitür olan sebzeleri yerleştirin ve sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Ananaslı Karides Şiş Tarifi
11B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Acılı Karides Tempura Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
83B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Toprak Güveçte Çipura Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Deniz Bayar
· 21.10.2021

Merhaba,somonu ici de pişmiş olacak şekilde kaç dk pişirmek gerekiyor peki?

Uzman Elif Çıtak bu yorumu beğendi
Elif Çıtak
· 22.10.2021

Merhaba, iki tarafı da 10'ar dakika pişirilirse istediğiniz kıvamda olacaktır.

Deniz Bayar
· 22.10.2021

İlginiz için teşekkür ederim.