- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Havuç Tarator Tarifi
Tarif
Havuç Tarator Tarifi
Mezelerin vazgeçilmezi, havuç tarator tarifi...
20 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Soteleme
Paylaş
- 200B
- 114
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Havuçları yıkayın ve kabuklarını soyun, rendenin iri tarafıyla rendeleyin.
- 2Tavaya zeytinyağını alın, havuçları ekleyerek orta ateşte havuçlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5-6 dakika soteleyin.
- 3Sarımsağı rendeleyin, biraz tuz ekleyerek yoğurt ve krema ile karıştırın.
- 4Pişen havuçları ocaktan alın ve 10 dakika kadar soğumasını bekleyin.
- 5Hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu pişirdiğiniz havuçlara ekleyerek karıştırın.
- 6Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?