- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Tarif
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Etinizi son derece leziz hale getiren marinasyon tarifi. Izgara için et terbiyesi nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 25B
- 110
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
180 ml zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
30 g tatlı biber salçası
10 g acı biber salçası
5 g taze kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Tüm terbiye malzemelerini bir kapta karıştırın ve içine ızgara yapacağınız etleri ekleyin.
- 2Bir gece terbiyede beklettiğiniz etleri, pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın ve döküm bir tava veya ızgarada pişirip servis edin.
Püf Noktası
*Karabiber ve kaya tuzu ekleyiniz.
*Bu terbiyeyi tavuk eti ve diğer tüm ızgaralık etler için de kullanabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?