Kısık Ateş
Tarif

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?

Etinizi son derece leziz hale getiren marinasyon tarifi. Izgara için et terbiyesi nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Karıştırma
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 25B
  • 110
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
180 ml zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
30 g Pınar Doğal Yoğurt
Pınar
30 g tatlı biber salçası
10 g acı biber salçası
5 g taze kekik

Nasıl Yapılır?

  • Tüm terbiye malzemelerini bir kapta karıştırın ve içine ızgara yapacağınız etleri ekleyin.
  • Bir gece terbiyede beklettiğiniz etleri, pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın ve döküm bir tava veya ızgarada pişirip servis edin.

Püf Noktası

*Karabiber ve kaya tuzu ekleyiniz.
*Bu terbiyeyi tavuk eti ve diğer tüm ızgaralık etler için de kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Pancetta Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
17B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi
11B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Beğendili Köfte Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar (2)

LeventTunca
· 24.10.2021

Sarımsak dövülüyor mu, davranıyor mu yoksa tane mi atılıyor

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 25.10.2021

Nasıl istersen fark etmez 😅