Kısık Ateş
Tarif

Ciğer Tarifi

Mis gibi kokusuyla bol tereyağlı tavada ciğer tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Ciğer Tarifi
Paylaş
  • 25B
  • 194
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g tek parça kuzu ciğeri
5 g kimyon
5 g kırmızı toz biber
karabiber
kaya tuzu
140 g un
1 adet büyük boy kuru soğan
50 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Ciğerin üzerindeki zarı dikkatlice alın ve yaprak şeklinde ince ince doğrayın.
  • Doğradığınız ciğerleri önce baharatlarla tatlandırıp daha sonra unla paneleyin.
  • Bir tavada ince doğradığınız soğanı kısık ateşte güzelce karamelize edin.
  • Başka bir tavaya tereyağını koyun ve ocağa alın.
  • Yağınız kızdıktan sonra ciğerleri tavaya üst üste gelmeyecek şekilde dizin, birkaç dakika pişirdikten sonra ocağın altını kapatın.
  • Karamelize ettiğiniz soğanlarla birlikte sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Arpa Şehriyeli Kuzu İncik Tarifi
32B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Pratik Beğendili Cızbız Köfte Tarifi
15B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Kayısı Yahnisi Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Serra Dinsel
· 01.01.2021

Ciğer mi😋😋😋😋

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 01.01.2021

Afiyet olsun 🙏

Dilek Çevik
· 13.01.2021

Harika olmuş miss ellerinize sağlık

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 13.01.2021

Teşekkürler 👍👏👏