- Tarifler
- İçecek Tarifleri
- Soğuk İçecek Tarifleri
- Chili Passion Fruit Kokteyli Tarifi
Chili Passion Fruit Kokteyli Tarifi
- 11B
- 30
- Kaydet
Malzeme Listesi
Nasıl Yapılır?
- 1Shaker haznesine ölçülere bağlı kalarak ürünleri ilave edin.
- 2Önce kuru sallama (dry shake) yapın, sonra bol buz ile iyice çalkalayın.
- 3Bardağınıza buz ilave edin ve shaker'dan süzerek karışımı bardağa dökün (çift süzgeç ile süzün).
- 4En son Pınar Frii Mandalina suyunu ilave edin ve garnitürlerle süsleyin.
Püf Noktası
*Toplam: 170 ml
*Yapım Tekniği: Buz ile çalkalayarak (Shake with ice)
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Benzer İçecek Tarifleri
Yorumlar (4)
açıklamaya acı biberle yapılıyor demişsiniz ama tarifte yok. yapılışı kısmında buz demişsiniz listede buz yok.fotograf ile tarif uymuyor.duzeltirseniz insanları yanılmamış olursunuz.
uygulamayı ömür akkor hocamı çok sevdiğim için indirdim ama malesef kullanımıni hiç rahat bulmadım. garnitür kısmınin başlık olduğunu burada yazmamış olsaydın hayatta fark etmezdim garnitür de tarife ekliyse neden ayrı başlıkta koydunuz anlamış değilim. ayrıca yorum kısmında beğeni butonu yok misal sizin yorumunuzu beğendim cevap yazmadan neden beğeni koyamıyorum.daha gelistirmenizi pratiklik getirmenizi tavsiye ediyorum. teşekkürler şimdiden