Kısık Ateş
Tarif

Ballı Hardallı Fırında Kabak Tarifi

Hafif ve doyurucu yemek tariflerinde bugün! Nefis bir sos eşliğinde servis edilen fırında kabak tarifi nasıl yapılır? Zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanmış yüksek lif oranına sahip kabak yapmanın tüm detaylarına tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 13B
  • 78
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2-3 adet kabak
tuz&karabiber
kırımızı toz biber
35 ml zeytinyağı
80 g Pınar Yoğurt
Pınar
50-60 g Pınar Ballı Hardal
Pınar
toz parmesan

Nasıl Yapılır?

  • Kabakları yarım ay şeklinde dilimleyip, tuz, karabiber, kırmızı toz biber ve zeytinyağı ile harmanlayın.
  • Ardından yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip 250°C fırında 10 dakika pişirin.
  • Ayrı bir kapta, yoğurt ve ballı hardalı çırparak karıştırın. Bir servis tabağına hazırladığınız hardallı sosu yayıp, üzerine fırından çıkmış kabakları ekleyin.
  • Kabakların üzerine istediğiniz miktarda toz parmesan serperek servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
4.5
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Otlu Mücver Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Haşlama İçli Köfte Tarifi
120 Dakika
6-8 Kişilik
169B Görüntüleme
Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
Raclette & Rösti Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
9B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.