- Tarifler
- Ara Sıcak Tarifleri
- Ballı Hardallı Fırında Kabak Tarifi
Tarif
Ballı Hardallı Fırında Kabak Tarifi
Hafif ve doyurucu yemek tariflerinde bugün! Nefis bir sos eşliğinde servis edilen fırında kabak tarifi nasıl yapılır? Zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanmış yüksek lif oranına sahip kabak yapmanın tüm detaylarına tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 13B
- 78
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2-3 adet kabak
tuz&karabiber
kırımızı toz biber
35 ml zeytinyağı
toz parmesan
Nasıl Yapılır?
- 1Kabakları yarım ay şeklinde dilimleyip, tuz, karabiber, kırmızı toz biber ve zeytinyağı ile harmanlayın.
- 2Ardından yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip 250°C fırında 10 dakika pişirin.
- 3Ayrı bir kapta, yoğurt ve ballı hardalı çırparak karıştırın. Bir servis tabağına hazırladığınız hardallı sosu yayıp, üzerine fırından çıkmış kabakları ekleyin.
- 4Kabakların üzerine istediğiniz miktarda toz parmesan serperek servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
4.5
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Ara Sıcak Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.