Hakkında
Ben Simay Başural. Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2021 mezunuyum. 2018-2019 tarihleri arasında Suvla Winery firmasında Satış Görevlisi olarak çalıştım. 2019 yılı yaz döneminde St. Regis İstanbul otelinde ilk stajımı tamamladım. 2020 yılı okuluma devam ederken Hermosa Chocolate & Macaron'da çikolata şefi olarak çalıştım ve okuldan mezun olunca Six Senses Kocataş'ta pastanede çalışıp sonrasında Vakko L'atelier' de genel mutfakta çalıştım. Genel mutfak tecrübesi edindikten sonra St. Regis İstanbul'da tekrardan pastaneye geçtim. 2023 yılında sektöre daha yakın hissetmek, kendimi geliştirmek, araştırma geliştirme sektöründe kimya mühendisliği ve mutfak eğitimimi birleştirerek tecrübe kazanabilmek adına Pınar Süt'te demo şefliği yapmaktayım.