- Şef Usulü
- Ramin Nuriyev’den İpuçları
Şef Usulü
Ramin Nuriyev’den İpuçları
Kısık Ateş iş birliği ile Okan Üniversitesi’nde ağırladığımız Zeferan Restaurant Şefi Ramin Nuriyev’den harika ipuçları.
17.07.2018Paylaş
- 10B
- 43
- Kaydet
Kısık Ateş iş birliği ile Okan Üniversitesi’nde ağırladığımız Zeferan Restaurant Mutfak Şefi Ramin Nuriyev, gastronomi dünyasında nasıl çalıştıklarından ve sektörün geleceği için Kısık Ateş’in öneminden söz ediyor.
Kısık Ateş
Moderatör
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!