Kısık Ateş
Şef Usulü

Parizyen Kaşığı İle Meyve Sepeti Hazırlama Önerisi

Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak mı istiyorsunuz? Zengin sunuma sahip, vitamin deposu meyve sepeti hazırlama yöntemleri nelerdir?

Parizyen Kaşığı İle Meyve Sepeti Hazırlama Önerisi
Paylaş
  • 21B
  • 61
  • Kaydet

Parizyen kaşığı nedir, nerelerde kullanılır ?

Sebze ve meyvelerden, küçük top biçimli garnitür veya süsleyici malzeme çıkarmak için kullanılan bir mutfak aletidir. Genellikle meyve sunumlarının vazgeçilmezidir.

Sizlerde, oldukça pratik ve zengin sunuma sahip vitamin deposu meyve şöleniyle kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabilirsiniz! :)

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

369B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

30B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

23B Görüntüleme