- Şef Usulü
- Türk Mutfağı
- Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır?
Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır?
Farklı bir pişirme tekniğine sahip Kadınbudu Köfte nasıl yapılır? Lezzetli kadınbudu yapmanın püf noktaları nelerdir?
11.01.2021- 16B
- 210
- Kaydet
Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan Kadınbudu köfte, birçok bölgede sevilen bir yemek olarak yüz yıllardır sofralarımızı lezzetlendirmeye devam ediyor. Osmanlı mutfağı yani saray mutfağı ve çevresinde yaşayanların sofralarından eksik etmediği bu hoş lezzetin adının nereden geldiği meçhul olsa da rivayete göre lezzetinden dolayı böyle adlandırıldığı düşünülüyor. 😊
Peki tam kıvamında, orijinal Kadınbudu köfte tarifi nasıl yapılır?
Farklı bir pişirme tekniğine sahip Kadınbudu Köftenin püf noktaları nelerdir?
Pınar ve Filiz Makarna’nın katkılarıyla Türk mutfağına ait önemli yemeklerin orijinal reçetelerini ve yapım tekniklerini sizlere en doğru şekilde aktarmaya devam edeceğiz.
Şef Usulü kategorimiz üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabileceğinizi ve gastronomi alanında her konuda uzman şefimizden destek alabileceğinizi unutmayın!
Şimdilik hoşça kalın…
Yorumlar (17)
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!