- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Izgarada Sebze Nasıl Pişirilir?
Izgarada Sebze Nasıl Pişirilir?
Izgarada sebze pişirme tekniği: Hangi sebze nasıl doğranır, pişirme işlemi öncesi ve sonrası nelere dikkat edilmeli?
25.09.2020- 13B
- 130
- Kaydet
Bildiğiniz üzere; mutfağa giriş, ileri kesim teknikleri, kemik ve sebze suları, mutfak hazırlıkları, soslar, pişirme teknikleri ve temel pişirme teknikleri konularını tamamlamış bulunmaktayız.
Kaçıranlar; Şef Usulü kategorimiz üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabilir veya ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak tüm eğitimlerimizi anlık takip edebilirler...
Izgarada sebze nasıl pişirilir? Hangi sebze nasıl doğranır, pişirme işlemi öncesi ve sonrası nelere dikkat edilir... Ve en önemlisi hangi sebze kaç dakika pişirilir?
Tüm sorularınızın cevabını bulabileceğiniz lezzetli videomuza hiç vakit kaybetmeden tıklayın! 😊
Çok daha fazlası için;
Gelecek hafta aynı gün ve saatte görüşmek dileğiyle… 👨🍳👩🍳
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!