Kısık Ateş
Şef Usulü

Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?

Az, orta veya iyi pişmiş bir bonfile eti yapmanın püf noktaları nelerdir? Izgarada bonfile nasıl pişirilir?

Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 15B
  • 183
  • Kaydet

Kısık Ateş Akademi olarak, vermiş olduğumuz eğitimler sayesinde oldukça yol kat ettiğinizi düşünerek çok daha farklı ve teknik konularla karşınızda olmaya devam ediyoruz.

Bildiğiniz üzere; mutfağa giriş, ileri kesim teknikleri, kemik ve sebze suları, mutfak hazırlıkları, soslar, pişirme teknikleri ve temel pişirme teknikleri konularını tamamlamış bulunmaktayız.

Kaçıranlar; Şef Usulü kategorimiz üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabilir veya ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak tüm eğitimlerimizi anlık takip edebilirler...

Bu yeni haftada tamamen et üzerine nefis bir konu ile karşınızdayız. 😉

Az pişmiş, orta pişmiş veya iyi pişmiş bir bonfile eti nasıl yapılır?

Izgarada bonfile nasıl pişirilir, pişirme işleminde nelere dikkat edilir varsa püf noktaları nelerdir...? Tüm sorularınızın cevabını bulabileceğiniz lezzetli videomuza hemen tıklayın! 😊

Çok daha fazlası için;

Şef Usulü

https://www.instagram.com/kisikatescom/

Gelecek hafta görüşmek üzere, sağlıkla kalın! 👨‍🍳👩‍🍳

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (1)

Cihan Karaalp
· 09.10.2020

Merhaba chefim et bonfilenin üzerine köpuk gidermi

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

368B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

30B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

23B Görüntüleme