- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?
Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?
Az, orta veya iyi pişmiş bir bonfile eti yapmanın püf noktaları nelerdir? Izgarada bonfile nasıl pişirilir?
18.09.2020- 15B
- 183
- Kaydet
Kısık Ateş Akademi olarak, vermiş olduğumuz eğitimler sayesinde oldukça yol kat ettiğinizi düşünerek çok daha farklı ve teknik konularla karşınızda olmaya devam ediyoruz.
Bildiğiniz üzere; mutfağa giriş, ileri kesim teknikleri, kemik ve sebze suları, mutfak hazırlıkları, soslar, pişirme teknikleri ve temel pişirme teknikleri konularını tamamlamış bulunmaktayız.
Kaçıranlar; Şef Usulü kategorimiz üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabilir veya ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak tüm eğitimlerimizi anlık takip edebilirler...
Bu yeni haftada tamamen et üzerine nefis bir konu ile karşınızdayız. 😉
Az pişmiş, orta pişmiş veya iyi pişmiş bir bonfile eti nasıl yapılır?
Izgarada bonfile nasıl pişirilir, pişirme işleminde nelere dikkat edilir varsa püf noktaları nelerdir...? Tüm sorularınızın cevabını bulabileceğiniz lezzetli videomuza hemen tıklayın! 😊
Çok daha fazlası için;
https://www.instagram.com/kisikatescom/
Gelecek hafta görüşmek üzere, sağlıkla kalın! 👨🍳👩🍳
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!